Handboek Infant mental Health Marja Rexwinkel

ISBN:

Published: October 2011

Paperback

496 pages


Description

Handboek Infant mental Health  by  Marja Rexwinkel

Handboek Infant mental Health by Marja Rexwinkel
October 2011 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 496 pages | ISBN: | 4.47 Mb

De zorg voor het welzijn van zeer jonge kinderen en hun ouders is binnen de geestelijke gezondheidszorg een vakgebied in opkomst, en er is dan ook dringende behoefte aan gedegen informatie voor professionals. Het eerste Nederlandstalige handboek opMoreDe zorg voor het welzijn van zeer jonge kinderen en hun ouders is binnen de geestelijke gezondheidszorg een vakgebied in opkomst, en er is dan ook dringende behoefte aan gedegen informatie voor professionals. Het eerste Nederlandstalige handboek op het gebied van de Infant Mental Health (IMH) voorziet daarin.Het Handboek Infant Mental Health presenteert een nieuwe visie op de problematiek in de vroege kinderleeftijd en biedt een integrale benadering waarin de ouder-kindrelatie centraal staat.Dit handboek is primair geschreven voor kinder- en jeugdpsychiaters, kinderartsen, IMH-specialisten, GZ-psychologen, klinisch psychologen en psychotherapeuten.

Het biedt ook een schat aan informatie voor (ortho)pedagogen, agogen, psychologen, gedragswetenschappers, consultatiebureau- en huisartsen, verpleegkundigen, verloskundigen en JGZ-specialisten.Dit boek geeft een overzicht door vooraanstaande en zeer ervaren onderzoekers en clinici van het beste wat Nederland en Vlaanderen op dit moment te bieden hebben.

Met deze bundel bewijzen de auteurs dat zij in Nederland en Vlaanderen op internationaal niveau kunnen meespreken.Gaston Cluckers, emeritus hoogleraar klinische ontwikkelingspsychologie en kinderpsychotherapie Katholieke Universiteit LeuvenEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Handboek Infant mental Health":


zasilatelstvi.com

©2010-2015 | DMCA | Contact us