Egyszer volt Schäffer Erzsébet

ISBN:

Published: 2003

Hardcover

320 pages


Description

Egyszer volt  by  Schäffer Erzsébet

Egyszer volt by Schäffer Erzsébet
2003 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 320 pages | ISBN: | 5.39 Mb

„Szemérmetlenül privát gondolatok, amelyekre talán rímel egy-egy találkozás. Bizonytalan vagyok. A kéziratot odaadtam egy barátnőmnek, aki szigorú, s akinek adok a véleményére. Egy sajtcédulán ezt írta: Köszönöm a paksamétát. Tegnap este és maMore„Szemérmetlenül privát gondolatok, amelyekre talán rímel egy-egy találkozás. Bizonytalan vagyok.

A kéziratot odaadtam egy barátnőmnek, aki szigorú, s akinek adok a véleményére. Egy sajtcédulán ezt írta: Köszönöm a paksamétát. Tegnap este és ma hajnalban is ezt olvastam. Nagyon jó, hogy így együtt van ez a sok gondolat és érzés. Tragédiák és örömök, ismert és ismeretlen emberek életmeséi. Kell, hogy az ember egy kicsit kilépjen önmaga intrikái és mosolyai mögül és rácsodálkozzon egy másik földi halandóra. Őszintén tetszik. És tudd, ezt nem írhatta volna meg más, egyedül csak te. Benne vagy. És ez jó. Gitta ” Schäffer Erzsébet újságíró, a Nők Lapja kivételes hangú szerzője.

A lap hasábjain egyéni hangú műfajt teremtett, amely ötvözi a tárcaírás, a riport és a novella hagyományait. Interjúi különleges beszélgetések. Lázár Ervin írta róla: „Olyan erővel árad belőle a bizalom, hogy szabaddá teszi az embert. ” Ez a bizalom van jelen ebben a kötetben is. Mint előző két könyvét, ezt is úgy veheti kézbe az olvasó, hogy számíthat rá, lélektől lélekig tartó találkozásokban lesz része. A kiadó az ő kötetével indítja útjára a Nők Lapja Műhely könyvsorozatot.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Egyszer volt":


zasilatelstvi.com

©2010-2015 | DMCA | Contact us