Zauvijek (The Immortals #1) Alyson Noel

ISBN:

Published:

Paperback

216 pages


Description

Zauvijek (The Immortals #1)  by  Alyson Noel

Zauvijek (The Immortals #1) by Alyson Noel
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 216 pages | ISBN: | 8.75 Mb

Ever je djevojka koja je upravo pretrpjela tešku prometnu nesreću. Preživjela je, ali uvjerena je da bi bilo bolje da nije: izgubila je roditelje, mlađu sestru i psa. Sada živi s tetom u južnoj Kaliforniji, gdje izlazi na kraj ne samo sa zamjeranjemMoreEver je djevojka koja je upravo pretrpjela tešku prometnu nesreću. Preživjela je, ali uvjerena je da bi bilo bolje da nije: izgubila je roditelje, mlađu sestru i psa. Sada živi s tetom u južnoj Kaliforniji, gdje izlazi na kraj ne samo sa zamjeranjem samoj sebi zbog toga što je preživjela, već i sa sposobnošću koju je u nesreći stekla.

Ever, naime, sada vidi aure ljudi oko sebe, i čuje njihove misli.I dok se nastoji riješiti tih smetnji navlačenjem kapuljače preko glave i slušanjem glasne glazbe sa svog iPoda, u njezinu srednju školu stiže novi učenik – Damen Auguste, koji će je nagovoriti da se opet otvori svijetu.

Samo, Damen donosi nove začudnosti: ne samo da je strahovito pronicljiv, već ima i sposobnost nestajanja u odsudnim trenucima, kao i umijeće stvaranja tulipana ni iz čega…Zauvijek, prva knjiga serijala Besmrtnici mlade američke spisateljice Alyson Noël smjesta je po objavljivanju u veljači 2009.

dospjela na ljestvicu bestselera The New York Timesa, i ondje se čvrsto zadržala. Za njom je u srpnju stigla druga knjiga, Plavi mjesec, i ponovila uspjeh prethodne.Uz česte usporedbe sa serijalom Sumrak Stephenie Meyer, kritika je slijedila oduševljenje čitateljske publike, hvaleći način na koji Noël ocrtava psihu svojih tinejdžerskih protagonista i upliće pojam besmrtnosti u uvjerljivi skup životnih odluka pred kojima se mlada Ever zatječe.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Zauvijek (The Immortals #1)":


zasilatelstvi.com

©2010-2015 | DMCA | Contact us